Traducere din limba bărbătească: 9 fraze de-ale lui, în timpul unei întâlniri (cu descifrare)

Bărbații susțin, că ei sunt de obicei destul de onești și direcți cu fetele atunci când merg la o întâlnire. Și sunt foarte puține cazuri, în care aceștia încearcă să mascheze sau să înfrumusețeze realitatea. Iată câteva exemple, de ceea, ce spune și ce se gândește de fapt bărbatul în această situație.

 

1. El spune: „Eu astăzi am luat prânzul cam târziu, de aceea încă nu mi-i foame”.

El are în vedere: „Acest restaurant este cu mult mai scump decât credeam eu. Sper, că dacă eu nu voi comanda un prânz complet, atunci și tu nu vei comanda”.

În cazul în care băiatul comentează comanda sa și spune niște glume incomode cu privire la faptul, că unii oameni comandă stridii și homari, doar pentru a arunca praf în ochi, – îl deranjează contul.

2. El spune: „Eu sunt antreprenor”.

El are în vedere: „Eu nu lucrez și încerc să reprezint o activitate intensă și furtunoasă cu privire la deschiderea unei proprii afaceri, dar, de fapt, la mine nu se primește nimic valoros”.

Fiindcă, în cazul în care afacerea ar fi avut succes, el ar fi spus exact cu ce se ocupă („Eu am o spălătorie auto” sau „Eu produc nasturi pentru paltoane”), și nu ar numi ocupația sa cu un termen atât de vag.

3. El spune: „Eu nu sunt gata pentru o relație serioasă”.

El are în vedere: „Eu pur și simplu vreau să petrec o noaptea cu tine”.

Băiatul în acest caz este destul de sincer, dar fetele decid de multe ori următoarea: „Tu spui că ești un burlac convins? Nu-i nimic, eu voi corecta acest lucru”. Însă asta e foarte puțin probabil.

4. El spune: „Îmi pare rău, dar eu sunt foarte obosit și mâine este o zi grea”.

El are în vedere: „Aceasta nu este ceea, la ce mă așteptam eu și este timpul să termin cu acest experiment nereușit”.

Poate că el nu minte, însă, dacă ar fi el atât de încântat de tine, n-ar fi contat ce zi îl așteaptă mâine. Desigur, există și excepții. Însă, dacă el nu poate explica în mod convingător, cu ce anume ziua de mâine este atât de dificilă – este puțin probabil că îl vei vedea din nou.

5. El spune: „Eu în ultimul timp am foarte mult de lucru”.

El are în vedere: „Tu ești gata pentru aceea, că ne vom putea vedea o dată pe lună?”

De obicei, oamenilor nu le place să recunoască faptul, că ei nu sunt în stare de a construi niște relații, deoarece ei nu au timp pentru asta. Dacă el sugerează, cât dificilă și responsabilă este activitatea sa și cât de multe ore pe zi îi ia aceasta, pregătește-te să-ți petreci week-endurile unul după altul, fără să-l vezi.

6. El spune: „Toate fostele mele sunt atât de nenormale”.

El are în vedere: „Eu sunt o persoană oribilă, mai bine nu te apropia de mine”.

Nu, desigur, se poate întâmpla, că el este doar o victimă inocentă, care, pentru un motiv oarecare, se îndrăgostește în mod repetat de fete cu tulburări psihice. Dar, mai degrabă, el este cel, ce le aduce într-o stare de frenezie datorită comportamentului său de coșmar.

7. El spune: „Tu nu ai văzut încă acest film? Atunci mergem la mine să-l privim împreună”.

El are în vedere: „Treci, așează-te, dezbracă-te, culcă-te”.

Sub orice pretext el îți poate propune să vă duceți după întâlnire la tine sau la el acasă. De câte ori s-a spus lumii despre asta, dar unele doamne și domnișoare încă mai cred, că ei vor privi un film acolo.

8. El spune: „Totul a fost excelent, dar eu am înțeles, că nu sunt încă gata pentru o relație”.

El are în vedere: „Totul nu a fost excelent”.

El pur și simplu încearcă să fie politicos. Nu fă din asta o problemă, pur și simplu continuă să cauți pe cineva, cu care vă veți potrivi unul altuia.

9. El spune: „Ce vreme e afară, nu-i așa? Ha-ha”.

El are în vedere: „Nu am nici o idee despre ce să vorbim. Te rog, ajută-mă și începe vreo temă! Da, este jenant, nu-mi vine în gând nicio frază coerentă”.

Să sperăm, că tu vei înțelege, cum să spargi gheața.

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>