TOP-3 produse împotriva cancerului

Medicii specialiști din întreaga lume, până în ziua de astăzi, nu pot numi clar cauzele apariției cancerului la om. Oamenii de știință estimează că, peste 20 de ani, numărul de persoane cu cancer va ajunge la 24 de milioane de oameni prin întreaga lume. Omenirea este permanent în căutarea unor noi forme de tratament al acestei boli teribile și unor metode de prevenire.

Reporterii au aflat: pentru a reduce posibilitatea de a te îmbolnăvi de cancer, ai nevoie de a-ți corecta regimul tău alimentar. Cercetătorii americani susțin, că roșiile sunt produsul numărul unu, care inhibă creșterea tumorilor maligne. Anume această legumă – sursa de pigment licopen – este luptătorul principal cu celulele canceroase.

„Numai fără fanatism. Desigur, dacă o persoană va mânca numai roșii, atunci el pur și simplu nu va supraviețui. Organismul are nevoie și de alte produse alimentare. Însă, dacă vei include tomatele în regimul tău alimentar, acestea vor aduce numai beneficiu” — spun într-un glas medicii oncologi.

Pe locul al doilea în clasamentul produselor alimentare-luptători cu cancer se află o plantă, care este adesea folosită ca un condiment în pregătirea mâncărurilor – curcuma.

10987

Această erbacee conține un colorant numit curcumina, care de asemenea împiedică în mod activ dezvoltarea tumorilor maligne.

34456576877654

Pe locul al treilea în lista de produse împotriva cancerului s-a dovedit a fi ciocolata neagră. În urma mai multor studii efectuate, oamenii de știință au dovedit, că doar 30 de grame de ciocolată neagră sunt în măsură de a satura sângele cu o așa cantitate se antioxidanți, care va fi suficientă pentru a preveni dezvoltarea celulelor canceroase.

„Medicul nu poate oferi o singură pastilă împotriva tuturor bolilor. Pentru a reduce probabilitatea reapariției cancerului, există un tratament complex, inclusiv și un regim alimentar corespunzător”– spun medicii oncologi.

Specialiștii în domeniul sănătății ne sfătuie să nu credem și să nu sperăm, că produsele alimentare enumerate mai sus sunt un panaceu pentru cancer, dar ne recomandă să revizuim regimul nostru alimentar și să adăugăm la el în mod neapărat roșiile, curcuma și un pic de ciocolată neagră.

Fiți sănătoși!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>