Top 10 alimente, care prelungesc viața

Nutriționiștii americani au alcătuit o listă cu 10 produse alimentare, a căror utilizare influențează starea organismului și predispunerea lui către o viață lungă. Vei fi surprins, dar alimentele tinereții veșnice sunt disponibile pentru toată lumea! „Cel mai ieftin aliment” este în fruntea listei de produse pentru longevitate, și acesta este … fasolea.

Deci, cel mai bun produs care prelungește viața, experții au numit fasolea, pe care o poate procura fiecare. Pentru a îmbunătăți sănătatea, potrivit medicilor, se potrivește chiar și fasole conservată, pe care o recomandă să fie adăugată la aproape toate felurile de mâncare.

Anume fasolea conține atât de multe elemente nutritive valoroase, încât chiar și cele mai sănătoase alimente nu pot concura cu ea. Acest tip de leguminoasel conține amidon, carbohidrați, aminoacizi, caroten și aproape toate vitaminele necesare pentru un om. Introducerea fasolei în meniu, ajută la formarea celulelor roșii din sânge, la furnizarea oxigenului în toate celulele corpului, sporește imunitatea.

De asemenea, fasolea reduce zahărul din sânge și are un efect asemănător cu insulina asupra procesului metabolic, ce protejează împotriva dezvoltării diabetului și a obezității. În afară de fasole, în lista de produse pentru longevitate sunt toate fructele de pădure, varza roșie, ciupercile, verdeața, semințele de in, nucile, porumbul, ceaiul verde și cerealele integrale.

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>