Nici nu te gândi să păstrezi aceste produse alimentare în frigider!

holodilnik

Produsele afumate, conservele și gemurile – aceste produse ocupă spațiu în frigiderul tău, deoarece nu au nevoie de depozitare la temperatură joasă. Acestea doar ocupă spațiul, care, și fără ele, îți cam lipsește.

  • Rădăcinoasele și legumele, care au o structură tare. Acestea includ cartofii, sfecla, ceapa – toate acestea va fi mai bine să le înfășori în folie de plastic sau să le pui într-o tavă de plastic. În frigider, aceste produse se vor strica încă mai repede, deci nu merită să le depozitezi acolo .
  • Când pepenele galben și dovleacul sunt depozitate în frigider – aceștia își pierd gustul și aspectul exterior, dar nicicum nu devin mai bune și mai gustoase.
  • Orice fructe tropicale nu iubesc frigul, din cauza acestuia, ele își pierd mai repede calitățile sale, se strică și elimină toxine în mediul înconjurător. Este mai bine să strângi toate fructele și să le ascunzi pe un raft în dulap. Rodia și curmalul japonez, la fel, nu ar trebui păstrate în frigider. Mult mai util ar fi să le învelești în hârtie și să nu le lași la frig.
  • Ciocolata și bomboanele. Aflându-se într-un mediu rece, ciocolata elimină picături de condens, care se transformă în pete gri de zahăr. Dulciurile devin „gri”. Calitatea ciocolatei nu este afectată, dar nu este deja atât de plăcut să o mănânci. Chiar și gustul bomboanelor care aproape au înghețat nu este atât de bun.
  • Uleiul de măsline începe să formeze fulgi și să-și piardă gustul, dacă este păstrat prea mult timp la rece.
  • Nici într-un caz nu depozita în frigider mierea naturală, deoarece acesta își va pierde toate calitățile, atât gustul, cât și beneficiile sale.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>