Lista de produse alimentare, care te vor ajuta să pierzi în greutate

Această listă de produse ar trebui să fie în fața ta în fiecare zi, dacă ai de gând să urmezi o dietă sau te-ai scufundat deja în procesul de eliberare de kilogramele în plus.

  1. Produsele alimentare cu un conținut scăzut de calorii:

Această listă include toate fructele citrice, pește alb cu conținut scăzut de grăsimi, ciupercile, roșiile și castraveții. Aceste produse sunt ideale pentru o gustare, dar și pe ele nu ar trebui să le mănânci prea multe.

  1. Cele mai nutritive produse alimentare:

Pentru a obține repede senzația de satitate fără daună pentru figură, poti mânca un măr, tipuri de paste din cereale integrale, fulgi de ovăz, pâine din făină integrală și fasole. Dar și aceste feluri de mâncare nu ar trebui consumate fără măsură.

  1. Lista produselor, care nu vor ridica nivelul de zahăr din sânge:

Nu provoacă acest proces ciupercile, salata verde, lintea, laptele cu conținut scăzut de grăsimi și fructele de pădure.

  1. Lista de produse alimenatere cu o concentrație minimă de grăsimi:

Această listă include fructele de mare, brânza de vaci scăzută de grăsime și subprodusele de carne de pui, file de biban și ton.

  1. Ce poți să mănânci pentru a menține aspectul exterior într-o stare excelentă:

Ajută excelent la menținerea unui aspect exterior frumos apa potabilă purificată, cu condiția că vei bea frecvent și mult, iar pe lângă aceasta poți mânca avocado și migdale și poți adăuga la salate ulei de măsline și de in.

  1. Ce va fi cel mai plăcut de a mânca:

Poți mânca produse alimentare, care emit un sunet de ronțăit, când se află între dinți. Acestea includ merele, morcovii, felii de ardei roșu, țelină, etc. Vor fi foarte potrivite aici și fructele de pădure suculente, pate de pui scăzut de grăsime și piure de fructe (smoothie).

  1. Lista a ceea, ce ajută să elimini mai repede apa din organism:

Suc de portocale proaspăt stors (se diluează în mod necesar cu apă), ceai verde, fructe de afine, țelină crudă sau suc din ea, băuturi din fructe și băuturi răcoritoare, care nu conțin zahăr.

  1. Lista a ceea, ce se poate mânca în orice moment:

Poți lua cu tine și organiza gustări ușoare cu banane, fructe uscate, nuci, produse lactate fără grăsime (în borcane mici), pâine din cereale. Însă, din nou, aceeași recomandare – nu mânca prea multe, toate aceste produse sunt folositoare numai cu măsură.

  1. De ce ai nevoie pentru un corp nou, sănătos și frumos:

Cașcavalul scăzut de grăsimi și brânză de vaci, fasolele, albușul de ou și fileuri de pește alb.

  1. Ce te va susține în vremuri dificile:

Acest lucru este, desigur, ciocolata neagră (pură, fără aditivi, cu conținut de cacao de cel puțin 72%), roșii și curmale, nuci și ulei de măsline.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>