Întâlniri online: „Pro” și „Contra”

57608718d527c

Apariția internetului a schimbat fundamental viața omului în majoritatea domeniilor sale, inclusiv o astfel de zonă importantă cum ar fi dragostea, prietenia, pur și simplu comunicarea între oameni.

Acum, noi nu trebuie să ieșim din casă, pentru a afla noutățile prietenilor sau rudelor, care locuiesc pe stradă vecină, sau să așteptăm scrisori sau telegrame de la cei, care se află într-un alt oraș sau țară. Este suficient doar să răspunzi la telefon sau să deschizi pagina populară de pe Internet.

Și, desigur, nu este o surpriză pentru nimeni, că poți face cunoștință cu alți oameni prin intermediul Internetului. Acum există mai multe moduri de a face cunoștință prin intermediul rețelii mondiale. De exemplu, acestea poate fi rețelele sociale, diferite forumuri de interese, și, desigur, site-uri speciale de dating. Aceste site-uri sunt foarte populare în rândul persoanelor, care suferă de singurătate, cei, care doresc să-și găsească un suflet pereche. Deoarece, anume acolo, ai posibilitatea să alegi dinainte un candidat potențial și să afli despre el informații de bază.

Acum hai să examinăm caracteristicile pozitive și cele negative ale întâlnilor online. Primul plus, așa cum s-a spus mai înainte, este posibilitatea de a face cunoștință fără să ieși din casă. În acest caz, poți comunica nu numai cu un singur partener, dar cu mai mulți oadtă, pentru a alege pentru sine însăși cei mai interesanți interlocutori, cu care te-ai putea întâlni apoi în viața reală. Până la întâlnirea în lumea reală puteți conversa o lungă perioadă de timp, aflând noi detalii unul despre altul. În cazul în care persoana ți-a plăcut chiar din primele zile de comunicare, nu trebuie să amâni întâlnirea, aceasta poate fi percepută ca un refuz de a te întâlni și poate cauza suspiciune de intenții neserioase.

Dating online are și o mulțime de dezavantaje. Majoritatea utilizatorilor de Internet comunică sub nume false și povestesc despre ei înșiși nu aceea, ce este de fapt. Adică, exprindu-mă în limba juridică, spun în mod intenționat informații false. De aceea, nu trebuie să crezi necondiționat tot ceea ce povestește despre sine partenerul tău virtual. Pe internet, din păcate, sunt și tot felul de escroci și șarlatani. Și aici trebuie să fii deosebit de atent, să nu cazi sub influența acestor răufăcători. Ar trebui să fii precaut, dacă noul tău cunoscut în a doua zi, spune că te iubește, că anume pe tine te-a căutat el toată viața sa, iar peste o săptămână îți propune să „trăiți împreună”, și anume pe teritoriul tău. Adesea, astfel de relații se termină brusc, cu aceea, că „îndrăgostitul pasional” dispare fără urmă, luând cu el ceva din lucrurile valoroase din apartamentul proastei credule.

Cu toate acestea, riscul de a face cunoștință cu un om indecent există și în viața reală. Pungași, Cu același succes poți întâlni un astfel de pungaș și la cafenea, și în autobuz sau pe stradă. Principalul lucru de reținut este că, dacă ai hotărât să folosești Internetul pentru a te juca pe sentimentele altor oameni sau să te distrezi, atunci ține minte, că și tu poți cădea pradă într-o astfel de capcană.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>