Greșelile în sala de gimnastică, care te împiedică să slăbești

Ai o alimentație sănătoasă și faci sport, dar nu se primește nicidecum să slăbești? Deci, nu faci exercițiile potrivite. Faci prea mult cardio
Astfel de exerciții sunt bune pentru a arde caloriile și a îmbunătăți funcția cardiacă. Cu toate acestea, nu exagera. Dacă faci mai mult de 30 de minute pe o bandă de alergare, organismul nu mai arde grăsimi. Ea începe să ardă masa musculară, ce duce la un metabolism mai lent.

Minimum antrenamente de forță
Nu uităm, că efectuarea exercițiilor de forță nu te vor face foarte musculoasă. Fiindcă la femei nivelul de testosteron este foarte scăzută. Dimpotrivă, exercițiile cu greutăți vor accelera metabolismul. De asemenea, te vor ajuta să fii tonifiată și suplă.

Exerciții monotone
Este necesar să efectuezi periodic diferite activități fizice, să simți fiecare mușchi. Deoarece, cu cât mai des vei efectua un anumit set de exerciții, cu atât mai puțin organismul va răspunde la acestă sarcină. Vrei să vezi rezultatul – schimbă rutina de sport. De exemplu, du-te la piscină, aleargă în parc, etc.

Mâncarea nesănătoasă – tabu
Dacă deja ai slăbit, ai hotărât să te relaxezi și ai mâncat ceva dăunător – tot efortul s-a dus pe apa sâmbetei. Fiindcă, cartofii prăjiți și cola vor influența negativ asupra figurii tale.

Fă întinderi 
Acestea nu te ajută să slăbești, dar ajută la prevenirea durerii. Din cauza acesteia, poți scăpa antrenamentul. Prin urmare, cifrele de pe cântar nu te vor bucura.

Nu renunța la odihnă
După sala de fitness, corpul are nevoie de odihnă. Fiindcă se produce o mare cantitate de cortizol – hormonul stresului. El provoacă acumularea grăsimilor. Deci, odihnește-te și relaxează-te în mod necesar.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>