Crema antirid Multi Lift – cel mai bun produs din Europa

Cosmeticele moderne pentru îngrijirea feței cu efect de antiîmbătrânire oferă sute și mii de tipuri de produse. Dintre toate acestea, numai foarte puține cu adevărat eficiente. Crema antiîmbătrânire și antirid Multi Lift este unul dintre puținele produse, care dă rezultate 100%.

Acest preparat întoarce pielii fermitatea și finețea de odinioară, face ca ridurile să fie mai puțin expresive și mai puțin vizibile. Acțiunea componentelor este îndreptată spre rezolvarea mai multor sarcini: accelerarea proceselor de reînnoire celulară și producerea de elastină.

Secretul acțiunii cremei constă într-o combinație inovatoare de extracte de ulei de macadamie, ulei de salvie, acid hialuronic și vitamina E.

Componentele sunt pe deplin asimilate de piele și declanșează procesele de regenerare și recuperare în țesuturi. Acestea pătrund în straturile cele mai adânci ale pielii și stimulează activitatea fibroblastelor – celulele responsabile de producerea elastinei. Ca urmare a acțiunii acestor componente, se activează producerea unei proteine speciale în celulele pielii, care reglementează sinteza și divizarea celulelor noi.

Restabilirea elasticității din interior cu ajutorul cremei de față Multi Lift cu efect de lifting

multilift_2

Formula franceză a cremei declanșează procesul intern de reînnoire a țesuturilor, restabilind densitatea pielii și netezind suprafața epidermei. Ridurile adânci devin mai puțin vizibile, cele mici dispar cu totul, iar pielea își recapătă elasticitatea, fermitatea și strălucirea.

Pentru obținerea unui efect maxim, se recomandă folosirea cosmeticelor antirid dimineața și seara. Se aplică pe pielea curată și uscată cu mișcări ușoare de masaj. După ce produsul a fost absorbit, este posibil să se aplice produse cosmetice decorative. A fost verificat și dovedit – cu ajutorul cremei antirid MultiLift, machiajul este mai rezistent și durează mai mult.

În cosmetologia antiîmbătrânire, acidul hialuronic joacă un rol foarte important. În acest produs, conținutul său este ridicat, motiv pentru care, deja după două săptămâni de utilizare zilnică, se observă îmbunătățiri ale stării pielii. Componentul activ pătrunde ușor în țesuturi și le netezește efectiv.

 Proprietățile componentelor active:

  • netezesc relieful pielii și netezesc tonusul feței;
  • fac tenul mai omogen, fără pete sau alte imperfecțiuni;
  • corectează vizual zonele cu probleme;
  • saturează țesuturile cu componente active care regenerează pielea;
  • mențin echilibrul hidric.

Multi Lift împotriva ridurilor de sub ochi – cel mai bun mod de a lupta împotriva ridurilor

multilift_3

Textura foarte ușoară și hidratantă îi permite cremei să pătrundă în adâncurile țesuturilor, de aceea țesuturile se netezesc instantaneu.

Consistența proaspătă a acestei creme este umplutura adevărată a ridurilor:

  • ridurile adânci, „laba gâștei” și conturul buzelor se netezesc intensiv;
  • cercurile întunecate de sub ochi devin invizibile, pungile de sub ochi dispar.

Cu fiecare zi ce trece pielea arată mai tânără, ridurile adânci devin mai puțin vizibile, iar cele mici dispar.

Această cremă este este un produs excelent, care contribuie la netezirea ridurilor chiar și după prima aplicare. Ingredientele sale active umplu ridurile și formează pe piele un schelet de colagen invizibil, care „întinde” pielea și îmbunătățește conturul feței.

★ Am cumpărat aici, pe site-ul oficial ★

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>