10 reguli pentru a obține un selfie perfect

Probabil, pe planetă nu există nicio persoană, care nu știe ce este un selfie. Pe parcursul unei zile, oamenii fac milioane de fotografii, pe care le încarcă apoi în instagramele lor. Dar ce să faci, ca să nu devii pur și simplu unul dintre aceste milioane?

Pentru asta, TopFriends împreună cu LG au adunat câteva sfaturi practice, care te vor ajuta cu siguranță să-ți faci un selfie excelent, care nu va rămânea fără atenție.

LG ne-a ajutat deja puțin în această chestiune – și a lansat smartphone-uri, care sunt capabili de a face foto, orientându-se la palma deschisă.

 1. Lumina
  Axioma locuitorilior rețelelor de socializare: cele mai bune selfie vor fi făcute anume lângă fereastră. Multă lumină, care cade pe tine, contrastul ridicat – toate acestea ajută să-ți faci un selfie, în care vei arăta excelent. Calitatea înaltă a fotografiei oferă o mulțime de posibilități pentru editarea imaginii. Mai mult decât atât, lumina intensă ascunde defectele și neajunsurile pielii și îți face fața „proaspătă”.
 2. Poziția corectă
  Poziția corectă – este deja o jumătate de treabă. Este foarte simplu de a o găsi: fotografiază-te de câteva ori, din mai multe unghiuri, privește toate aceste fotografii. Acesta este un mod sigur de a găsi poziția „ta”, care îți va arăta avantajele tale și va ascunde neajunsurile. Foarte mulți oameni pot alege poziția, când întorci puțin capul – astfel poți ascunde forma feței, care nu îți place sau forma nasului. Și astfel vei aduce o diversitate în mulțimea fotografiilor de același tip.
 3. Camera mai sus de linia capului
  Ridică ușor fața în sus, iar camera, de asemenea, îndreapt-o din partea din sus, sub un unghi mic. Asigură-te, că umărul are un aspect firesc, și nu se vede, că mâna este întinsă. Fă mai multe fotografii din unghiuri diferite – astfel vei găsi unul, care ți se potrivește perfect. Și atunci fotografia va fi mult mai interesantă, pentru că în cadru se va vedea și ceea ce te înconjoară, și nu doar fața. Iar obiectele mari fac întotdeauna fiecare fotografie să arate mai bogată.
 4. Fundalul potrivit
  Arată tuturor followerilor (urmăritorilor) tăi locurile frumoase sau interesante, unde îți petreci timpul, indiferent dacă merge vorba despre un concert al trupei tale preferate, o petrecere în club, sau chiar ăur și simplu un cinematograf. De a trăi o viață interesantă este, probabil, mult mai bine, decât doar să arăți bine. Și nu-i atât de dificil – poți găsi în orice oraș un fundal neobișnuit și interesant pentru selfie. Zidurile clădirilor din cărămidă, un mozaic în subteran, pereții de lemn din case vechi – poți crea fotografii atmosferice aproape peste tot, trebuie numai să ai un pic de fantezie.
 5. Sinceritatea
  Fii mai simplu. Dacă te distrezi sincer, atunci când faci selfie, asta se va vedea în fotografie. Dacă în acest moment nu te umple de fapt fericirea sau cel puțin o stare de spirit bună, atunci nici nu merită să pretinzi că ești ceea ce nu ești. Fotografiile vor avea un aspect nenatural, artificial. Să fotografiezi un râs sincer – înseamnă să creezi o fotografie superbă.
 6. Simțul umorului
  Un selfie amuzant și absurd? Ok! În ziua de astăzi, capacitatea de a te trata cu un simț al umorului, este apreciată mai mult ca oricând. Prin urmare, dacă te gândești, merită sau nu, să încarci niște poze amuzante de la petrecerea cea interesantă, noi îți spunem, că merită cu siguranță. Aceasta te va inveseli pe tine și pe folowerii tăi.
 7. Naturalețea și simplitatea
  Astăzi, acestea sunt din nou în vogă. Instagram este umplut cu fotografiile fetelor fără make-up, și e cool. Aceste fotografii te bucură întotdeauna și cresc stima de sine.
 8. Poze cu animale
  Dacă nu poți nicum să faci un selfie interesant și frumos, atunci noi avem o soluție pentru această problemă: pisicile! Dacă nu pisicile, atunci enoții, iepurașii, hamsterii, și așa mai departe. Animalele vor face în mod automat fotografiile tale să fie mai încântătoare, frumoase și drăgălașe, și poza sigur va obține foarte multe like-uri.
 9. Jos cu stereotipurile
  Niciun fel de buze umflate, priviri seducătoare, fotografii de la sala de sport și alte fotografii tipice, care au umplut Instagramul. Fie spontană. Fă așa fotografii, pe care cu siguranță nimeni nu se așteaptă da la tine. Nu este vorba despre fotografiile de tip erotic, ci despre locuri și situații neprevăzute.
 10. Smartphone-ul potrivit
  Foarte mult depinde de telefon. Deci, dacă ești un mare fan al selfie-urilor, atunci, smartphone-urile LG K-series, de exemplu, sunt exact pentru tine. Camera frontală pentru selfie a acestor telefoane au capacitatea de a fotografia după un simplu gest cu mâna, în timp ce mâinile pot fi libere, iar telefonul se poate afla la o distanță de 1,5 m de la tine.

A venit timpul de a opri epoca „selfie-urilor” , pe care nu le înțelege nimeni și care nu trebuiesc nimănui. Este timpul de a face poze cool, care vor fi admirate de mii de oameni!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>