10 lucruri neașteptate, care îi înnebunesc pe bărbați

kissing-2

Cum să înnebunești un bărbat? S-a dovedit, că sânii mari, picioarele bine proporționate, buzele senzuale și parfumul ademenitor – nu este setul complet în arsenalul de seducție al femeilor. Noi suntem atât de complexate din cauza abdomenului nu prea perfect, lipsei de machiaj și poftei de mâncare excesive, încât nici nu ne dăm seama, că anume datorită acestor calități, noi excităm bărbații. ELLE povestește despre lucrurile, care într-adevăr le place jumătății puternice a omenirii.

Pieptul de a cincea mărime, cât de ciudat nu ar suna, dar nu este fetișul chiar a tuturor bărbaților. Mulți reprezentanți ai sexului puternic iubesc atunci când pieptul nu este mare și încape într-o mână. Mai mult decât atât, sânii mici sunt mai elastici, în comparație cu cei mari, ceea ce simbolizează în ochii bărbaților tinerețe și energie sexuală. Apropo, în vechime, sânii mici ai fetei erau un semn al unui aspect exterior pur sânge.

Într-un sens literal, călcâiul lui Ahile al bărbaților sunt picioarele goale. Aparent, slăbiciunea față de această parte a corpului feminin a rămas din timpul erei romantice, atunci când fetele purtau rochii lungi închise, incitând din când în când fantezia masculină cu un picior gol, care apărea un pic de sub rochie. Picioarele goale și acum sunt percepute de bărbați ca un indiciu de nuditate.

O burtă mică – zona cea mai dificilă și cu probleme pentru femei – nu este un motiv de disperare. Dacă nu ai patru (sau, e strașnic de rostit, opt) cuburi pe abdomen, șansele tale de a trezi interesul sexual într-un bărbat nu vor cădea, ci, din contra, vor crește. Mușchii fermi, silueta sculptată – este cu siguranță bine. Dar bărbații preferă să se culce într-un pat nu cu asemănarea sub masca unei femei. Este mai plăcut de mângâiat o burtă moale și coapsele apetisante, decât un triceps de fier. Oricare ar fi idealul de frumusețe în ziua de astăzi – feminitatea este atemporală.

Lenjeria de corp nu prea sexy, de asemenea, nu ar trebui să fie o barieră în calea pasiunii, care v-a învăluit brusc pe amândoi. Paradoxal, dar, în ciuda opiniei femeilor, lenjeria dantelată pentru ocazii speciale excită bărbații mai puțin, decât lenjeria zilnică obișnuită, de exemplu, din bumbac. Faptul, că nu ai avut în plan acest act sexual și el, datorită frumuseții sale naturale și a farmecului său, a reușit să te convingă – iată ce îi excită pe bărbați foarte tare. Ce mai – logica bărbătească.

În perioada de glorie a anorexiei, convingerea, că o femeie ar trebui să mănânce ca o pasăre – este mai degrabă moveton, decât o regulă. Iar faptul că la o întâlnire tu vei comanda desertul după salată și fierbinte, va spune mai mult în favoarea ta, decât o modestie artificială. Bărbaților le plac femeile cu un apetit bun: pofta nepotolită și libertatea în timpul consumului de alimente dă motive pentru a presupune că fata va fi tot așa și în pat.

E surprinzător, dar adevărat: ochelarii, pentru care fetele în școală sunt numite plictisitoare, pe o fată mare pot înnebuni orice bărbat. Purtând acest accesoriu, femeia pare mai fragilă și lipsită de apărare sau, dimpotrivă, de afaceri și încrezătoare – și una, și cealaltă trezesc fantezii sexuale la bărbați.

Dacă fata are o voce răgușită sau o voce joasă, mulți reprezentanți ai sexului puternic socot acest fapt so sexy. Să șoptești la ureche niște cuvinte ”murdare” cu așa voce – este o armă ușoară de seducere a sexului masculin.

Bărbații sunt diferiți, dar atunci când văd o fată îmbrăcată într-o uniformă școlară, cu o fustă scurtă, se excită toți. care este motivul pentru această fantezie sexuală? Pe lângă această „tânără” fecioară partenerul se simte un adevărat mascul alfa cu o bogată experiență.

O altă slăbiciune a bărbaților – umerii goi feminini – un simbol al neputinței. Este un lucru fascinant pentru ei și stârnește interesul sexual la bărbați. O femeie cu umerii goi li se pare a fi foarte seducătoare și le trezește dorința de a îmbrățișa imediat această femeie și de a o duce în dormitor.

Iar pentru desert – mirosul unei femei. Nu este un film, ci un fapt științific dovedit de biologi: mirosul corpului unei femei, sudoarea ei, conține niște feromoni, care pot excita bărbații la nivel hormonal. Abilitatea corpului și niciun fel de fraudă!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>